om oss

Valde eller Valdemar som han egentlig heter er sjefen i firmaet og styrer tiden min med jernhånd. Han er streng og ganske selvopptatt. Valdemar er kun 1 år og fryktelig søt derfor fungerer kjemien i firmaet godt på tross av denne lille tyrannen.

Når jeg ikke pleier sjefens personlige behov jobber jeg med websider i WordPress og ulike grafiske oppdrag. Jeg har lang erfaring innen grafisk design og har de senere år jobbet mer og mer med web. Jeg hjelper deg med begge deler.

Silja Digranes

Jeg er 39 år og har ca 15 års erfaring fra grafisk bransje. Jeg er utdannet Grafisk designer og Visuell kommunikatør fra Universitetet for Sør-Øst-Norge (tidl. Høgskolen i Buskerud). I de senere år har jeg jobbet mer med Web og digitale medier og har oppdatert kunnskapen min på Institutt for Grafiske Medier. Jeg kan bistå med design, oppdateringer, rådgivning og SEO og tar også på meg oppdrag som magasin-lay-out, årsrapporter osv. i Indesign. Ta gjerne kontakt for mer informasjon og priser.

silja
Valdemar

Valdemar

Valdemar er meget streng og forventer at jeg jobber effektivt. Han har lært meg å planlegge tiden nøye og jeg leverer alltid til avtalt tid. Ved behov har jeg backup som kan ta seg av den lille sjefen slik at kundene mine alltid kan føle seg trygge på å få det de skal ha i tide. Ta kontakt for store og små oppdrag så kan vi drøfte gode løsninger og sette opp en fremdriftsplan sammen. Jeg gleder meg til et hyggelig samarbeid!